Кетъринг

Ресторантът е перлата в короната на къмпинг Лагуна. Нашите шеф готвачи са с дългогодишен опит и множество кулинарни отличия и награди. Менюто, изготвено от тях, е авторско и за него се използват само местни продукти от проверени производители в региона. Освен, че ресторантът ни работи целогодишно както за частни събития, така и за случайни гости, ние предлагаме изготвяне на кетъринг изцяло по желание и бюджет на клиента. Можем да предложим богат асортимент от различни сладки и солени изкушения, майсторски торти, атрактивен карвинг и менюта за Великден, Бъдни вечер, Коледа и Нова година.

При интерес и желание, може да се свържете с нас на:

Сватби и събития

Къмпинг Лагуна е прекрасно място за вашия най-щастлив момент в живота, детски рожден ден, фирмено парти или частно събитие.

Затвореният комплекс разполага с романтичен плажен залив, зала за събития, ресторант с капацитет 80-90 души, плажен бар и комфортни вили с капацитет 46 души. Ние ще се погрижим за всичко от организационния процес на вашето събитие – от украсата до менюто и анимацията. Разполагаме с декоратор, с когото работим ексклузивно за всички събития, провеждащи се в нашия къмпинг.

При интерес, може да получите актуална оферта за провеждане на вашето събитие, като се свържете с нас на laguna@lagunavillageresort.com

 

Изпратете ни запитване

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *